Foton och Glad Midsommar

Hej!

Nu är vi i Vingåker och ska fira Midsommar. Vi har grillat lite ikväll, och mer ändå blir det imorgon.
Jag tänkte bara lägga in några foton som togs i veckan när vi var och badade i Bredsand med Nemo och Lucas. tim var helt fascinerad av vattnet han med, men fick inte bada. LITE större måste han bli först.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är medveten om att det är lite mycket kort på Nemo men det är ju inte många dagar kvar innan han ska avlivas heller.

 

Nu säger vi Glad Midsommar alla släktingar!


Uppdateringsdags

Snart är det Midsommar.. Tiden flyger visst iväg!
Sen sist så har det hänt en del. Lucas har tappat en tand (har jag skrivit det redan såber jag om ursäkt för att jag är tjatig, det är ju mitt i natten..) och Tim har inte mindre än sju tänder nu. Eftersom fem har brutit igenom i veckan. Snacka om snabbt det går när det väl börjat! Han är snäll och har ingen feber, men diarré däremot.. fy sjutton!!

Nemo har fått en kompis som heter Akeba, en Grand Danois-tik som vår granne som har varghunden Titan skaffade som sällskap. Tyvärr orkar inte Titan underhålla henne då hon bara är knappa året gammal, så jag lånar henne ibland och släpper dem båda på en äng några minuter bort så de får leka, och det älskar de!
Akeba har också varit med till Vattenparken, där det är en massa fåglar att titta på. Vi hade picknick där förut i veckan, och då fick hon följa med tillsammans med Nemo.

Akeba och Nemo i Vattenparken.

 

 

Nemo kollar på fåglar i Vattenparken.

 

Vi har gjort annat också. Till exempel har jag och Lucas gjort chokladdoppade jordgubbar för inte så länge sen. Det tyckte han var skoj, och så lekte han servitör. Och det verkar som att han kommer att se till att det finns på midsommarbordet också om han får som han vill just NU i alla fall.

(Han hade varit ute och lekt när chokladen stelnade, och självklart hann han skita ner sig..)


Här är en bild där Lucas fick ett ryck och ville vara med på kort. Det blev lite improviserat, han skulle absolut ha Tim i knät, men Tim var inte så glad just då (hungrig) så han ser lite lagom sur ut.

 

Här är några kort som jag tog när vi var ute på promenadmed Lucas kompis Jonathan i förrgår kväll. Zita var med som en annan liten svans, naturligtvis..

 

Slutligen lite uppdatering om Midsommar etc.

Vi kommer att åka till Vingåker. Troligen på torsdag eftermiddag någon gång, och så stannar vi till på söndagen. Jag hoppas hinna ut till hästarna en sväng, vi får se vad det blir av det.

Lucas kommer att vara på semester hos mormor och morfar några dagar efter att jag, Peter och Tim åkt hem, och sen hämtar vi honom eller så körs han hem, vilket som nu passar, beroende på när han vill hem.

Under tiden som Lucas är i Vingåker ska vi ägna oss något tråkigt, nämligen att avliva Nemo. Han är gammal och ser och hör illa, och det börjar kännas riskfyllt att ha barnen med honom, eftersom han blivit sämre och hundar reagerar ju med aggression som instinkt om de inte är beredda på saker. Tråkigt, men han har haft ett bra liv.

Vi ska också se till att bli av med kattungarna som är honom. Chezz får bo kvar. Mamma Zita ska steriliseras och vi passar på att raka av henne pälsen då med, eftersom hela hon är en enda tova just nu.

Nu ska jag avrunda, har ni några frågor så ring.


Ojsan

Det var ett tag sen jag skrev något här..

Vi har varit i Vingåker, och jag tror att alla släktingar som vill har fått träffa oss. Lucas har varit med sin farmor lite och träffat kusiner och sin pappa. Vi har också hunnit träffa Camilla och hennes barn och lekt, fikat och pratat. Mitt i alltihop så brann vår bil upp, och vi fick hjälp av barnens morfar att leta reda på en ny, så nu åker vi runt i en volvo i stället för en Skoda. Den vinner inga skönhetstävlingar, men den rullar och går bra än så länge, och det är viktigast.
Lite kort mm från Vingåker:

Chezz

 

Zita

 

Nemo

 

Tim

 

Lucas

 

 

Testade att filma Tim med mammas kamera (ja det är därför som batterierna är slut, hihi)

Jag scrappade i Vingåker också.

Mina föräldrars granne har en hund som våran Axa var kompis med. Honom fotade jag.

Hannez och Lucas leker.

 

Borka igen.

Det här gjorde jag när jag var i Vingåker och Lucas var hos farmor eller sena kvällar när jag inte kunde sova.

(Att det står på engelska är för att man lägger dem i olika gallerier på nätet och får bedömningar av i huvudsak engelskspråkiga människor som också scrappar digitalt..)


RSS 2.0
RSS 2.0