Mormorbesök

I helgen har det varit finbesök här. Mormor kom ensam och sov över en natt på soffan. (Vi måste nog skaffa en gästsäng..) Med sig hade hon sin del av de sparade pengarna till en Xbox360 som Lucas och hon sparat till tillsammans, och en massa annat så klart! Smörgåstårta, böcker, gardiner, lite av Tims favoritleksaker (den lila mobiltelefonen som är kvar sedan Lucas var liten..) och inredningssaker till Tims rum på temat Barbapapa. För det gillar ju barnens mamma :D

Vi handlade mat och köpte Xboxen med Kinect och ett extra spel, och sen har vi också fått en massa annat, som förvaringslådor till Tims rum, en ljudbok, blommor som aldrig dör (plast) och krukor, samt lite annat smått och gott.

Tyvärr hade mormor bråttom hem nästa dag för hennes bil gått sönder så hon var tvungen att hitta en ny att dela tidningar i. Men killarna var nöjda med att mormor kom och hälsade på alls, så det var ok :) Vi hann ju spela Uno och umgås lite allmänt i alla fall.

Så här ser det ut hos oss just nu, fortfarande har jag inte satt upp gardiner i tv-rum och Tims rum, men lite är det gjort i alla fall.

Ser lite trevligare ut med blommor och lite ljusstakar i fönstret. Och lampor fick vi upp med, men de syns knappt när det är så ljust ute. De har vi haft sedan vi bodde i Västerås, men aldrig hängt upp. Det går fort ibland :D

 

Peter köpte ramar till killarnas tavlor, och efter en del velande hamnade de i vardagsrummet. Det konstiga ljuset beror på att fönstret reflekterade ljus på ramarna. Och LITE mallig är jag över mitt ögonmått, Peter skulle krevera om jag berättade att jag spikat på måfå här. Han är en vän av tumstock och vattenpass. Jag går på känn :D

 

Tims nya favorit. Saccosäcken från Netto med Barbapapa är hans nya gosegrej. Han sitter och slänger sig bakåt i den och skrattar, och när det blir jobbigt så lägger han sig på den och gosar med kinden eller pannan. Den var ett populärt inköp.

 

 

Här i bor alla Tims leksaker numera. ALLA får plats, och faktiskt finns det lite plats kvar. Man kan åka bil i dem också, för de har hjul på sidorna. Jättekul tycker Tim. Sen är de ju lite roliga i utformningen också.

 

 

Barbapapagänget finns i sängen också. Om man vänder på täcket är det samma mönster som på saccosäcken. Lite kul om man gillar att matcha. Jag trodde det skulle vara helvitt på undersidan.

 

TACK mormor för alla fina saker, och för besöket. Du glömde skivan i datorn uppe och den ljudboken som Peter rippade, men det tar vi med när vi kommer nästa gång!!

 

 

 

 


Tavlor på busungarna

Jag hade tråkigt så jag gjorde ett par tavlor som Peter skrev ut och som ska ramas in och sättas på killarnas rum. Är det någon som vill ha en skickad så är det bara att maila på [email protected] så skickar jag en. Glas och ram får man dock stå för själv :D

 


Nyklippt

Ikväll har jag klippt Lucas. Jag kan bara konstatera att jag inte ska bli frisör. Lucas var duktig i alla fall, och när han fick veta att ikväll blir det efterrätt efter pannkakorna, så blev det den här bilden där han säger "Blåbärspaaaj"

Här ser man att han fått en glugg också. Ytterst viktigt.

Det blev lite hackigt kanske men det kan man styla bort med lite hårskum som jag gjort här. Jag är inte så bra på att klippa, men han kan ju inte se ut som ett troll imorgon när han ska på kalas..

Tim på promenad

Idag fick kameran följa med när jag och Tim tog en promenad i skogen och runt skolan. Peter fick hämta oss vid skolan, för det var lite halt att gå, och så var det ganska långt för små ben att gå ända hem :) Men han verkade gilla det i alla fall. Zita var på släp som vanligt.

Sitta på stubben var kul, tydligen!

 

En liten stund på en gunga utanför oss..

 

En söt kille.

 

Glader var namnet!

 

Både Tim och Zita såg när Udda och Legolas gick förbi på gångvägen..

 

Ingen fara mamma, jag håller i dig så du inte halkar på isen.

 

Tittut! Vi leker lite vid Lucas skola.

 

Titta mamma, solen går ner, nu blev jag trött..

 

Nu går vi hem!

 


RSS 2.0
RSS 2.0