Senaste nytt

Som vanligt länge sedan jag uppdaterade. Men nu har vi varit ordentligt sjuka allihop, i ett par veckors tid. Nu är vi friska i alla fall, och Lucas har varit hos mormor och morfar i en vecka, som de spenderade på bland annat ett flygplansmuseum och på High Chaparrall, samt Malmamarken. Allt var populärt men bäst var nog Chaparrall, om man ska utgå från att hans hatt och pistol därifrån är flitigt använda, men även en Beyblade som han fick av mormor är en kär leksak.

Tim fick vara hemma med mamma och pappa och djuren. Vi gjorde inget avancerat förutom att vi åt lite kinamat en kväll och åkte ner på stan och åt lite mjukglass en annan dag.
Veckans plan är att åka till Bredsand imorgon om vädret tillåter och även till en monstertruckuppvisning här i stan på torsdag och på lördag ska vi ta med Lucas och åka till Tom Tits i Södertälje för att han ska få göra något kul med oss också. Mormor är barnvakt och djurvakt. När vi sen kommer hem så åker jag och Peter till Västerås och kollar förmodligen på bio, och äter något gott. Sen hem till vardagen igen :)

Här kommer några bilder från idag i alla fall.

I Kamelparken på den ena kojan.

 

Lucas stilar sig lite på den ena kojan.

 

Tim har lärt sig att klättra upp för trappan och åka rutschkana själv. Jätteskoj!

 

Tim älskar att leka med vattenstrålen. I badet var han så här glad ikväll :D

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
RSS 2.0